A víz az egyik legfontosabb éltető elem minden élőlény számára. Egy szép, egészséges növényekkel teli kert nem féltett titka a folyamatos és egyenletes vízellátás. Ezt kézi erővel, egy csapra szerelt tömlővel vagy egy billenő fejes öntözővel aligha tudjuk biztosítani. Gondoljunk csak arra, hogy a gyepnek, fáknak, cserjéknek és a különböző évelőknek mind más és más a vízigényük. Forró nyári, aszályos időben szükségessé válhat a napjában történő többszöri öntözés, hogy a kertünket alkotó növények és a gyep ki ne száradjon. Ha elegendő időnk is volna, amit a szükséges öntözésre fordíthatunk, akkor sem tudjuk olyan egyenletesen, gazdaságosan, és a megfelelő mértékben kijuttatni az öntözővizet, mint egy jól megtervezett automata öntözőrendszer.

Milyen előnyei vannak egy automata öntözőrendszernek?

• Az eddig öntözésre fordított időt pihenésre vagy csak a kertben való gyönyörködésre fordíthatjuk.
• Vízkijuttatása a zónánként való felosztásnak köszönhetően sokkal pontosabb és gazdaságosabb, mintha tömlővel öntöznénk
• Egész évben megbízhatóan és problémamentesen működik, így nyaralás vagy egy hétvégi kiruccanás alatt sem kell aggódnunk, hogy a kertünk kárt szenved.
• A növények folyamatos és optimális öntözés mellett gyorsabban fejlődnek, így időt is spórolunk, hiszen kertünk hamar dús, életteli környezetté változik.
• Jó befektetés, ugyanis a jól működő automata öntözőrendszer és egy szép kert növeli az ingatlan értékét. A jól megtervezett és kivitelezett öntözőrendszer egy életre szól!

Kérje ajánlatunkat

Kapcsolat

Vándorkert Kft.
E-mail: hello@vandorkert.hu
Telefon: +36 70 779 2031
Cím: Kalapács u. 13/a
1148, Budapest
Adószám: 12409042-2-42