Ahogyan az ember, úgy a kert is akkor tündöklik igazi pompájában – akkor boldog –, ha gondoskodnak róla. Gondoskodás lehet egy öntözés, egy száraz gally eltávolítása, de ami igazán fontos, az avatatlan szemnek láthatatlan. Hisszük, hogy a tudatosan, előrelátóan művelt kert a közös nevező ember és természet között. Ebben a szellemben dolgozunk azon, hogy ügyfeleink nap mint nap tapasztalhassák azt a harmonikus élményt, melyet csak egy rendezett, kellő odafigyeléssel és kitartással ápolt kert nyújthat.
A kerti munkáknak nem is oly bonyolult, de annál több szaktudást igénylő rendje évről-évre ismétlődik. Munkánk során előnyben részesítjük a környezetbarát, a természetes folyamatokat tiszteletben tartó kertápolási szemléletet.

Cégünk kertfenntartási csoportja az Ön és kertjének igényei szerinti rendszerességgel vállalja a következő kerti teendőket:
• az öntözőrendszer folyamatos karbantartása, esetleges javítása,
• fűnyírás, kaszálás és gyepmunkák (a gyep vagy pázsit állapotától függően szellőztetés, tápanyag utánpótlás, évenkénti felülvetés, valamint a betegségek kezelése),
• cserjék és fák metszése-nevelése, egészségük fenntartása, sövénynyírás,
• teljes körű, integrált növényvédelem, a növényzet egészségügyi felügyelete,
• fakivágás, növénypótlás és –ültetés.

A teljes körű kertápolási munkákat szakképzett, tapasztalt és elhivatott kertészeink végzik, akik minden alkalommal, precíz munkával igyekeznek azon, hogy Ön mindig megelégedéssel gyönyörködhessen frissen kicsinosított kertjében.

Kérje ajánlatunkat

Contact Us

Vándorkert Kft.
E-mail: hello@vandorkert.hu
Phone: +36 70 779 2031
Address: Kalapács u. 13/a
1148, Budapest
Adószám: 12409042-2-42