Ahogyan az ember, úgy a kert is akkor tündöklik igazi pompájában – akkor boldog –, ha gondoskodnak róla. Gondoskodás lehet egy öntözés, egy száraz gally eltávolítása, de ami igazán fontos, az avatatlan szemnek láthatatlan. Hisszük, hogy a tudatosan, előrelátóan művelt kert a közös nevező ember és természet között. Ebben a szellemben dolgozunk azon, hogy ügyfeleink nap mint nap tapasztalhassák azt a harmonikus élményt, melyet csak egy rendezett, kellő odafigyeléssel és kitartással ápolt kert nyújthat.
A kerti munkáknak nem is oly bonyolult, de annál több szaktudást igénylő rendje évről-évre ismétlődik. Munkánk során előnyben részesítjük a környezetbarát, a természetes folyamatokat tiszteletben tartó kertápolási szemléletet.

Cégünk kertfenntartási csoportja az Ön és kertjének igényei szerinti rendszerességgel vállalja a következő kerti teendőket:
• az öntözőrendszer folyamatos karbantartása, esetleges javítása,
• fűnyírás, kaszálás és gyepmunkák (a gyep vagy pázsit állapotától függően szellőztetés, tápanyag utánpótlás, évenkénti felülvetés, valamint a betegségek kezelése),
• cserjék és fák metszése-nevelése, egészségük fenntartása, sövénynyírás,
• teljes körű, integrált növényvédelem, a növényzet egészségügyi felügyelete,
• fakivágás, növénypótlás és –ültetés.

A teljes körű kertápolási munkákat szakképzett, tapasztalt és elhivatott kertészeink végzik, akik minden alkalommal, precíz munkával igyekeznek azon, hogy Ön mindig megelégedéssel gyönyörködhessen frissen kicsinosított kertjében.

Kérje ajánlatunkat

Kapcsolat

Vándorkert Kft.
E-mail: hello@vandorkert.hu
Telefon: +36 70 779 2031
Cím: Kalapács u. 13/a
1148, Budapest
Adószám: 12409042-2-42