"Cégünk, Dunakeszin vásárolt ingatlanán kialakítandó kert megépítéséhez keresett megbízható partnert, aki megtervezi és megvalósítja elképzeléseinket. Így találtunk rá Vándorkert Kft. / Kelemen Gáborra. Gábor rövid igényfelmérés után olyan látványtervet készített, amely azonnal meggyőzött minket. A kivitelezés során minden a megállapodásunk szerint történt, az előkészítő földmunkától , a növények beültetésén át, a füves terület kialakításáig és az átadásig.
Külön megemlítjük, hogy a növények kiválasztása, elhelyezése, és az öntözőrendszer telepítése is nagy hozzáértésükről és szakértelmükről tanúskodik.
Ha szükség van segítségre a kert megtervezéséhez, vagy megépítéséhez – reális áron – tapasztalatunk alapján bátran ajánljuk a Vándorkert Kft-t."
Budapest, 2014-11-05
Rigó György/APEX KFT.

"Köszönöm az eddigi munkátokat, rugalmasságotokat és hozzáállásotokat az elvégzendő feladatokhoz. Nagyon örülök, hogy a Vándorkertet választottunk kertünk teljes átépítésére és megújítására. Tudom, hogy a feladat nehéz volt, az idő kevés és az elvárásaink nagyon magasak, de mindezeknek megfeleltetek és gyönyörű lett a végeredmény. Köszönöm. Ahogy néhányszor már megtettem, ezek után is szívesen ajánllak benneteket barátaimnak, ismerőseimnek.”
Évi és Péter

“Kertünk folyamatos gondozására kerestünk vállalkozót, így több lehetséges kertészeti céget is megkerestünk. Már az első beszélgetés és helyszíni felmérés során is jelentős különbségeket tapasztaltunk. A Vándorkert munkatársai már ekkor is kiemelkedtek a sorból. Most már több hónapos gyakorlati tapasztalatunk is van velük kapcsolatban és mind szakmailag, mind precizitás és korrektség terén és ami számunkra még fontos volt emberileg is maximálisan elégedettek vagyunk! Minden laikus kérdésünket érthetően meg tudják válaszolni, mindig figyelembe veszik kéréseinket és aszerint alakítják a kertet. Amióta a Vándorkert munkatársai tartják karban kertünket jobb érzéssel és sokkal elégedettebben töltjük el szabadidőnket ebben az igényesen és szakértően ápolt környezetben! Köszönjük!"
Sándor, Veresegyházról

Kapcsolat

Vándorkert Kft.
E-mail: hello@vandorkert.hu
Telefon: +36 70 779 2031
Cím: Kalapács u. 13/a
1148, Budapest
Adószám: 12409042-2-42