Miben vagyunk mások?

Komplex szolgáltatás – a kerttervezéstől, az utolsó fűszálig!
Magas minőség – minőségi anyaghasználat, magas színvonalú szolgáltatás!
Megbízhatóság – pontosan, szépen, becsületesen dolgozunk, munkáinkra garanciát vállalunk!
Naprakész szaktudás – folyamatos szakmai felkészültség, hogy Ön a legjobbat kapja!
Reális ár-érték arány – versenyképes árakkal dolgozunk, kiváló minőségben!

Filozófiánk

„A költők minden kultúrában dicshimnuszokat zengnek a kertekről, szent helynek, földi Paradicsomnak nevezik, melyet természetes szépsége megkülönböztet a többi, emberi kéz alkotta helytől. Minden olyan alkotás, mely közelebb visz a kert megértéséhez, több, mint egyszerűen csak a kertépítés racionális megközelítése. A kertművészet gyöngyszemei a legértékesebb hagyományokat ötvözik a modern tájépítészet erényeivel.”
Caroline Holmes

Garancia

Megbízható, naprakész szaktudással rendelkező csapatunk a garancia arra, hogy a kezeink közül kikerülő, személyre szabott kert-alkotás az elérhető legmagasabb színvonalon szolgálja megrendelőink változatos igényeit. Legyen szó kertjének karbantartásáról, átépítéséről vagy teljes megvalósításáról, ügyfelünkként biztos lehet abban, hogy munkánk során kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk fel, sokéves tapasztalaton alapuló szakértelemmel. Egész évben rugalmasan, a legváratlanabb kérésekre is nyitottan nyújtunk komplex kert- és szabadtérépítészeti szolgáltatást, melynek anyagi vonzata reálisan arányos szaktudásunkkal, illetve a minőségi és mennyiségi ráfordításokkal.

Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás (CSR)

Cégünk számára a Társadalmi Felelősségvállalás a napi gyakorlat részét képezi, hiszen munkatársaink azért választották hivatásukul a kertészkedést, hogy a lehető legtöbb időt szentelhessék környezetünk élhetőbbé tételéért. Évente több hétvégén választjuk csapatépítő tréningként, aktív pihenésként különböző természetvédelmi, környezetvédelmi és kulturális szervezetek programjait, ahol is önkéntes munkánkkal, szakmai hozzáértésünkkel segítjük ezen egyesületek, alapítványok törekvéseit. A Pangea Környezetvédelmi és Kulturális Egyesület kiemelt helyet foglal el támogatottaink között, a Breuer László Természetvédelmi Oktatóközpont és Erdei iskola tangazdaságának fejlesztéséhez, fenntartásához évek óta hozzájárulunk.

Kapcsolat

Vándorkert Kft.
E-mail: hello@vandorkert.hu
Telefon: +36 70 779 2031
Cím: Kalapács u. 13/a
1148, Budapest
Adószám: 12409042-2-42